Feest in eigen tuin

Update feest in eigen tuin

Feest in eigen tuin

Nog even geduld en de lente is weer in het land! Dat heerlijke zonnetje en die zomerse temperaturen vragen gewoon om een goed feest in eigen tuin. Dat feest organiseer je in slechts 10 eenvoudige stappen. Easy! Want jij hebt een reden om te feesten, en wij de materialen in de vorm van zes sfeerpakketten! 

 

Breng je gasten in de juiste sfeer en bouw je tuin volledig om met een van onze sfeerpakketten. Per pakket werd het meubilair, buffetmaterialen, porselein, glaswerk, bestek, servetten én decoratie zorgvuldig uitgezocht door onze feest-experten. 

 

Je droomt ongetwijfeld van een tuinfeest in prachtig weer. Maar in België kan dat jammer genoeg al eens tegenvallen. Vandaar bestel je eenvoudig een tent in stap 2. Daarnaast voeg je in de verdere stappen makkelijk: een cocktailpakket, loungemeubilair, een DJ, kinderanimatie, leuke spelletjes en andere extra’s toe aan je feest